konec Real Linense – SK Slavia Praha
4:2
(3:1)
Komentuje
 

 
Konec zápasu.
 
82
Poslední minuty se odehrávají na středu hřiště a ani jeden z gólmanů nemá mnoho práce.
 
76
Krásná rána Zmrhala zhruba z třiceti metrů mířila do šibenice, brankář ji ale vytáhl na roh.
 
74
Ze hry odstupuje Milan Škoda, který asi tři minuty nazpět podstoupil souboj, po kterém na hřišti kulhal. Vypadá to na problém s tříslem, snad to ale nebude vážné. Místo něj se vrací na trávník Jan Vejvar.
 
70
Sešívaní rozehráli standardní situaci, centr Stocha ale na zadní tyči usměrnil Mareš hlavou jen vedle branky.
 
67
Po autu Slavie z pravé strany se míč odrazil za vápno ke Stochovi, jehož tvrdý volej, který pravděpodobně mířil do branky, zblokovala obrana. Následně ještě po centru Zmrhala zakončoval hlavou Škoda, bohužel ale nad branku.
 
64
GOOOL! Sešívaní snižují na 2:4! Van Buren vybojoval míč, kopl si ho před obranu, kde to už vypadalo, že bude v ofsajdu Milan Škoda. Ten se ale do hry nezapojil, tudíž si van Buren si míč doběhl, před brankou nahrál osamocenému Miroslavu Stochovi, který snižuje střelou do prázdné! #SKSpriprava
 
61
Nejprve se po krásné kombinaci mezi Zmrhalem a Buchou dostal mladý záložník ke střele zpoza vápna, gólman ale jeho střelu mířící pod břevno lapil. Následně šli do protiútoku domácí, na branku se řítil Ramón. Jeho přihrávku na nabíhajícího spoluhráče zblokoval na roh Frydrych a sešívaný obránce si poradil i s ním a míč odkopává.
 
51
Po nedorozumění Frydrycha s Otáhalem a špatné přihrávce našeho obránce jdou domácí do vedení 4:1, když se prosadil Ibrahima.
 
47
Po centru z levé strany odkopl míč do zámezí Mareš a slávisté následný rohový kop ubránili.
 
46
46.

 
46
Začal druhý poločas.
 
45
45.

 
45
První poločas skončil.
 
41
Po autu Sýkory posílal do vápna nebezpečný centr Mingazov, míč ale proletěl vápnem, aniž by ho sešívaní před brankou dostihli. Hra pokračovala a po centru z pravé strany se do zakončení dostal Tomáš Necid. Obránce našeho útočníka ubránil i s pomocí ruky, penalta se ale nepískala.
 
39
Přetažený centr našel na zadní tyči Vejvara, který se pokusil z první zakončit. Jeho tečovaný pokus nakonec propadl kolem branky a míč pokračoval v cestě směrem k rohovému praporku.
 
38
Velká šance Slavie a další spolupráce po ose Danny – Necid. Danny posunul míč před vápnem na Tomáše Necida, ten se kličkou zbavil obránce a levou nohou tvrdě pálil do šibenice – gólman ale vyrazil na roh! Ten sešívaní sehráli v secvičeném signálu na krátko na Sýkoru. Jeho tvrdý střílený centr ale nikdo ze spoluhráčů nevyužil.
 
32
Do úniku za obranu se dostal Gato, který běžel na podobné úrovni jako Jakub Jugas. Stoper sešívaných ho ale výborným zákrokem odstavil a pro míč si tak mohl v klidu doběhnout brankář Otáhal.
 
24
24. NECID - 3:1

 
24
GOOOL! Tomáš NECID! Po presingu skvěle vybojoval míč Danny, zbavil se protihráče a ve vápně tak mohli jít sešívaní dva na jednoho. Portugalský záložník skvěle předložil míč Tomáši Necidovi a ten levou nohou umístil míč do odkryté branky.
 
20
Velký tlak Slavie po rohovém kopu! Jugas nejprve nepřesně hlavičkoval, následně se ale po centru z pravé strany dostal ke střele z voleje. Jeho prudkou ránu Martínez vyráží!
 
19
Sám před brankářem byl ve velké šanci Mingazov a mířil k levé tyči, gólman jeho střelu vyrazil na rohový kop.
 
19
Sešívaní prohrávají už 0:3. Po centru zprava se z velkého vápna trefil přesně k tyči Juampe.
 
15
Hezká akce Slavie, Mingazov vyslal kolmicí do zakončení Necida, tomu byl ale odmáván ofsajd.
 
14
Slavia prohrává už o dva góly. Po centru Elíase Péreze ze strany se před brankou hlavou prosadil opět Cuero.
 
11
Sešívaní odpověděli bleskově, branka jim ale nebyl uznána. Roh Slavie skvěle zahráli Danny se Sýkorou, který si míč posunul do vápna a střílel. Sudí ale gól neuznal kvůli ofsajdu jednoho ze slávistů, kteří byli před brankou.
 
10
Domácí vedou 1:0. Po centru Juampeho z levé strany se před brankou prosadil z první Cuero.
 
4
Domácí si další rohový kop vybojovali o minutu později, ale branku sešívaných z něj ohrozit nedokázali.
 
3
K zakončení se ve vápně dostal Cuero, ale obrana jeho střelu zblokovala na rohový kop. Ten vyrazil gólman Otáhal na další roh, o který už se postaral dnešní kapitán Jakub Hromada, který míč vyhlavičkoval.
 
1
Utkání právě začalo.
 

 
Úvodní sestavy:

Real Linense: Martínez – Gonzalo, Carrión, Joe, Özcan, Sana, Juampe, Elías Pérez, Wilson Cuero, Stoichkov, Gato

SK Slavia Praha: Otáhal – Pardubský, Jugas, Sobol – Vejvar, Ngadeu, Danny, Hromada, Sýkora – Necid, Mingazov.
 

 

 

 
Dobré odpoledne, vítáme vás u on-line přenosu z tréninkového přátelského utkání, které sešívaní sehrají v rámci kondičního soustředění ve Španělsku. Výkop je v 16:00.