konec Mountfield HK – HC Olomouc
3:2
(0:1, 1:1, 2:0)
Komentuje: Martin Voltr
 
Dobře odbojovaný zápas má pro olomoucké mladíky smutnou tečku. V první i druhé třetině se dostali do vedení, ale Hradec v poslední části skóre otočil a do přípravy vstoupil vítězně.

Ode mě je to z malé haly zimního stadionu vše, mějte se pěkně a moc to nepřežeňte se sluníčkem.
 
Konec zápasu.
 
59:47
Hradec už vyhraje.
 
59:29
Ale zatím se jim vůbec nedaří a musí rozehrát ze svého pásma.
 
59:16
...teď už hosté útočí.
 
59:05
Hradec stále drží puk v útoku...
 
58:48
Vhazuje se v pásmu hostí.
 
58:48
Olomoucká střídačka si vybírá oddechový čas. Co vymyslí Karel Beran, mimochodem nový kouč reprezentace do šestnácti let?
 
58:48
Dominik Sklenář přenechal puk Dominiku Šedivému, jeho střela byla i bez nápřahu pěkně razantní. Fajgla však nepřekvapila.
 
57:38
Skvělá práce hradeckého obránce Jakuba Kynčla. Nejdřív lehl do přihrávky v olomouckém brejku, potom vypíchl přihrávku zpoza branky. Tohle sice není oceněno žádným kanadským bodem, ale pro trenéry je to snad ještě pozitivnější.
 
56:18
Hradec právě vstřelil branku!
Podívejme, domácí hokejisté před koncem zápasu otáčejí skóre a poprvé vedou! Od modré čáry vystřelil MIROSLAV KUKLA a Fajgl měl zřejmě zakrytý výhled, možná tam byla i nějaká teč. Hanáckému gólmanovi kotouč propadl za čáru a pak už bylo pozdě cokoli dělat – 3:2! Asistence: Petr Kuboš.
 
55:43
Velká šance na každé straně. Hradecký Tadeáš Pinkas si píchl puk za gólmana, ale pak mu už ujel, následně stál tváří v tvář Ševců olomoucký David Štefka. Bekhendový blafák provedl příliš pomalu a hradecký brankář znovu zasahuje!
 
54:57
Adam Rutar se z první položil do křižné přihrávky a Kryštof Ševců, který se ještě přesouval, měl plné ruce práce. Nakonec ale ránu skvěle vyškrábl!
 
54:32
Mountfield se dál brání na výbornou, jeho akci zastavuje ofsajd.
 
53:23
Dominik Šedivý nabral na pravé straně velkou rychlost, jenže prostor na kličku do středu hřiště už zkrátka neměl. Fajgl si musel dávat velký pozor u bližší tyčky.
 
52:56
František Řehák (HKM) se na trestnou lavici vrací po chvilce znovu, tentokrát za hákování. Olomouc má třetí přesilovku v řadě.
 
52:15
No, dělovka Davida Štefky teď měla grády. Olomoucký forvard se do ní položil tak, že sebou následně práskl na led. Ševců zasahuje.
 
51:50
Východočeši jsou kompletní, a navrch mají útočné buly po icingu hráčů v červeném.
 
51:33
Petr Poppel vypíchl váhavému bekovi kotouč do středního pásma, hostům se pak už nezdařil návrat.
 
51:07
Ač byl tísněn, Petr Kuboš se mezi kruhy dokázal prosadit ke střele. Kryštof Ševců ji betonem vykopl až do ochranné sítě.